miércoles, 29 de abril de 2009

Presentación en Mediona

El Domingo post Sant Jordi estuvimos en MEDIONA - Alt Penedès (Barcelona) - presentando el cuento y con la presencia de una invitada muy especial: PENÉLOPE (Personaje de Nunila) ... que vino a contarnos alguna de sus historias, en el Acto de Entrega de Premios Literarios, del Concurso de Cuentos, en el que participan cada año, las/os Niñas y Niños de esta localidad... ¡Os dejamos aquí un texto (En Català) y unas fotos del evento!

"Des de fa molt temps Sant Jordi, la diada que no el Sant, vol ser un moment clau i important a l’activitat popular de Mediona. Però tant els moments claus com l’activitat, o es perden o s’aturen si no els hi dones oxigen.

El 26 d’abril de 2009 a les 6 de la tarda va haver un exercici fresc, consistent i engrescador per trencar la rutina on es podia caure l’acte repetit, que no repetitiu, d’uns premis literaris sense gaire dotació econòmica... Va venir la Nunila, amb les seves sabates del 42, a posar en qüestió les princeses de sabates de cristall i proposar gustos alternatius.

El tema eren els colors i plena de colors va quedar l’escena, l’estil el dels microcontes... i amb contes varem començar, contes, com no, de colors.

I de premi per a tothom: “La Cenicienta que no queria comer perdices” escrit per Nunila i il·lustrat per Myriam

Aquí hauria d’acabar la crònica per mil motius: per que el conte és molt conegut encara que sigui nou, per que em quedaré curt en el que digui, per no equivocar-me... però ja sabem el que som els homes...

“La Cenicienta que no queria comer perdices” és una alenada d’aire fresc, el boca a boca per revifar una vida rutinària. Crec que pot ser el que diu: “Homenatge a les dones valentes que volen canviar la seva vida i a totes les que la van perdre i ens il·luminen des del cel” però crec que va més enllà ja que és referència per a totes les PERSONES que, superant el sexe que la natura els ha donat, es troben amb les persones, en unió i no en competència. Així ho vaig sentir jo, home físic i persona mental.

I sabeu que va aconseguir el fet de lliurar a tothom un conte? Que tothom fos guanyador."

Por: Servand Casas - Alcalde de Mediona - Sant Jordi 2009

0 comentarios:

Nuevo Libro de Cuentos

 
Descarga GRATIS AQUÍ uno de los cuentos incluídos en el libro.
El Cuento de "Los Colores"
Cómprar en Amazon.es

Seguidoræs

Hazte Fan en Facebook

Síguenos en TWITTER

¡Síguenos y te seguiremos de vuelta!

Licencia Creative Commons

Licencia de Creative Commons